Khamis, 17 Mac 2016

cheesetart

cheesetart gebu & x trun n tinggi mcm klcc..hihi
😂 ðŸ˜‚ ðŸ˜‚
Resepi Cheese
250 gm cream Cheese tartura
40 gm gula icing
Sebiji telur
Tips saya
1 : kena guna cream cheese sejuk.
2 : jangan letak sebji telur.mula letak kuning dlu.letak half dlu klu still keras letak lagi sikit.
3 : bakar api atas shaja n x mo over heat.suhu 130 api ATAS sahaja.
4 : panaskan oven 10 mnit pastu bukak pintu jgn msukkan terus cistat.biar haba panas keluar dulu.
5 : lepas masak msuk dlm peti ais jap biar dia set.
6 : boleh la hntar kat cust Emotikon wink
*Pukul jangan sampai overbeat ye.klu cheese cair,tu yg buat bila bakar cheese jadi leleh.adunan kena kental.baru cheese dia jadi elok.selamat mencuba!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan